torstai 4. kesäkuuta 2009

Elämää

Hiljasta on pidelly blogissa lähiaikoina. Ei kuitenkaan mitään betoniblogin tasoista pölyttymistä. Tätä kirjottaessani istuskelen junassa kotia kohti Kangasalan vierailun jälkeen. Eilen kävin Kangasalan ylpeydessä, Ponsassa, osallistumassa av-reeniin. Kolme kappaletta jotain parin kilsan vetoja oli Taini piirelly kolmelle 5cm*5cm-kokoselle kartalle. Vähän oli vaikeuksia saada selvää missä ratapainatus menee ku oli käyrät melkein yhtä punasia kun se ratapainatus. Ja pimeetäkin oli. Ja kylmä. Reeni meni kuitenkin kohtuu hyvin, yhen minuutin kuprun väänsin tokassa vedossa mutta muuten homma oli hanskassa. Jalat ei kovin hyvin eteenpäin vieny, melko kankeeta oli. Jonkun vetoreenin vois vielä heittää ennen Jukolaa.

Viime viikonloppuna kilpailtiin myös jonkun näköiset juoksukisat Kokkolassa. Kyseiset kissanristiäiset kantoivat nimeä SM-Sprint. Keuhkot oli koko viikon melko huonona pölyjen ansiosta, joten en mitään ihmeellistä siltä reissulta odottanu. Aattelin kuitenkin että finaaliin vois päästä kun metsää piti kai karsinnassa olla sellanen 40 prosenttia. Eihän siellä juurikaan mettää ollu, ja muutenkin karsintarata oli pelkkää juoksua. Onnistuin noinkin helpolla radalla tekemään n.20 sekuntia koukkua ja finaalipaikka jäi seittemän sekunnin päähän. Juoksukin oli vähän turhan pehmeetä, ois pitäny agressiivisemmin edetä ku oli niin selkeetä. Oishan se ollu kiva päästä finaaliin, mutta ei se paljoa jääny kaivelemaan. Ei mulla siellä finaalissa ois kuitenkaan mitään jakoa ollu. Betonifinaalilta odotin vähän enemmän, nyt puolesta välistä asti sai juosta melko pitkälti samoja polkuja kun karsinnassa. Siinä tuli puolitettua karsinnan virhemäärä, joten ei ois Lindeqvistin aikaan päässy puhtaallakaan (+29sek). Tulipahan hyvää MK-reeniä Jukoa ajatellen, siellä pitäis sitten liikahtaa selvästi kovempaa kun Kokkolassa.

Ennen Jukolaa on vielä kolme skabaa edessä. On Forssa-Gamekset, ja nyt viikonloppuna Runkkarirastit Salossa. Eliittiin olin taas Saloon ilmottautunu, mutta ei ollu taaskaan sinne asiaa. Harmi, ois tarvinnu hyviä rankipisteitä jotta pääsis Finillä juoksemaan Eliitissä ne pari päivää mihin oon ilmottautunu. A-sarjan lähtölistaa kun katoin niin ei sieltä mitään huippupisteitä taida irrota vaikka voittais. Koitetaan nyt kuitenkin voittaa, helppoa se ei koskaan oo vaikkei mitään nimimiehiä viivalla oiskaan. Forssasta sit haetaan ne hyvät rankipisteet.

2 kommenttia:

  1. Onnitelut Ankkurien keskimatkan voitosta A-sarjassa!

    VastaaPoista
  2. Aika epäonnistunutta vittuilua;) Mun tekstissähän lukee, että koitetaan voittaa, mutta helppoa se ei tule olemaan. Ja aika kauashan se jäi. Huomenna uutta matoa koukkuun, tokkopa silloinkaan onnistuu näin huonolla ja hitaalla suunnistajalla;)

    VastaaPoista