maanantai 8. kesäkuuta 2009

PM-keskari

Huomenna juostaan PM-keskimatka. Kirjotan tähän valmiiksi huomisen kisan käsikirjoituksen, jottei jokaisen tarvitse koko päivää netin ääressä onlinea seurata.

M21: Tasainen kilpailu loppuun saakka. Huonon viestijuoksun sisuunnuttama Tero Föhr vie voiton. Mr Middle Distance TG jää lopun pienen koukun takia hopealle, 7 sekuntia Terosta jääneenä. Pronssinen mitali pujotetaan Peter Öbergin kaulaan, eroa kärkeen tulee 16 sekuntia. Seuraavilla sijoilla nähdään Merz, Sirmais ja Hubmann. Kympin joukkoon suomalaisista tunkeutuu lisäksi Jörgen Wickholm. (Tilanne voi muuttua, jos Ikonen ja Novikov ovat pelikuntoisia.)

W21: Naisissa voitto menee Simonelle. Merja ottaa hopeeta ja Jansson pronssia. Minna jää muutaman sekuntin mitalista ja on neljäs. Kympin joukkoon suomalaisista mahtuu vielä Lindeqvist ja Leskinen.

M20: Täältä tulee ehkä hieman yllättäen suomalaisvoitto. Vili vie mestaruuden, Martin Regborn on toinen ja Bergmanin Gusse kolmas. Kympin joukkoon Lehtola ja Taivainen.

W20: Tää onkin paha veikata kun en näitä tyttöjä niin hyvin tiedä. Lönnkvist voittaa jos on terve. Venla on toinen ja Forsberg kolmas. Kympin joukossa Liikanen ja Papinsaari.

Sellanen rivi huomiselle, katotaan osuuko ykskään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti