tiistai 9. kesäkuuta 2009

Penkkiurheilua

Tänään on päivä menny lepposasti suunnistuksen merkeissä. Aamulle yheksältä ylös, aamulenkki ja aamupala ja sitten netin äärelle. Koko päivä onlinena PM-kisojen seurailua, just ja just maltto välillä käydä keittiön puolella syömässä. Sit ku nettiseuranta loppu, alko telkkarista miesten kisa. Onneks miesten kisan jälkee tuli tunnin tauko ennen naisten kisaa niin kerkes käydä vetoreenin heittämässä. Jalat lupailee hyvää Forssaan ja Jukolaan, keuhkot vielä vähän potkii vastaan. Ihmettelen kyllä miks keuhkoissa tuntuu niin huonolta ku on sadelluki melko paljon. Onhan ne nyt jo selkeesti paremmat ku lauantaina, joten eipä tässä huolestua tarvi.

Meni näköjään aika mettään mun veikkaukset eilen, osu siellä joku sentään oikeelle sijalle. Ruottalaiset on kyllä ollu harmillisen kovia. Pistetääs samanlainen veikkaus huomiselle.

M20: No nyt loppuu ruotsalaisten voittokulku. Voitto menee Pikku-Hubmannille, toinen on Kyburz ja kolmas Liukkosen Kalu. Muita suomalaisia ei kympin joukkoon.

W20: Lönnkvist hoitelee tänkin, oli sen verran vakuuttava tänään. Klingenberg on toinen ja Ida Bobach kolmas. Kympin joukkoon ehkä vois pari suomalaista mahtua. Sanotaan vaikka Heini ja Tuulia.

M21: Tää on helppo. Tuoppi vie, muut vikisee. Emil on toinen ja Merz kolmas. Top kybään Vöörin Tero ja Nandi. Ja Lynxiläisistä BJ.

W21: Jansson oli kova tänään. Huomen mitaleilla mut ei voita. Minna vie, Jansson on toinen ja Anni-Maija kolmas. Katri ja Merja kympin joukkoon.

Se on siinä, ei muuta ku panokset pöytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti