sunnuntai 29. elokuuta 2010

Yhteislenkkiä Kopparnäsissä

Hellurei. Eilen tuli hyvä "reenipäivä" syksyn pääkisoja silmällä pitäen. Pari kovempaa rykäsyä hienossa avokalliomaastossa. Aamun prologissa oli pitkästä aikaa tarjolla rata, joka ei oo pelkkää rastinottoa. Tai ainakaan itse en muista milloin viimeks oisin juossu keskarin kisaa jossa on vaan 12 rastia. Mukavaa vaihtelua. Itse kisa lähti käyntiin niin huonosti kun se nyt vaan voi lähteä. Otin ykköselle kahen minsan koukun. En oikeen missään vaiheessa tienny tarkalleen missä menin mut siitä huolimatta jatkoin etenemistä. Loppumatka meni kohtalaisesti, yhen puolminuuttisen tein ja pitkien välien toteutuksessa olis ollu vähän toivomisen varaa. Jälkeen päin on helppo kattella että ilman ykkösen koukkua olis prologista irronnu sellanen sija jolla ois oltu mukana taistelemassa kärkisijoista finaalissa. Mut turha jossitella, on siellä muutkin pummannu.

Finaali olikin sit melko tylsää. Tai mä en varsinaisesti nauti siitä että viistoista miestä juoksee yhessä samaa rataa. Koko ajan pyrin olemaan letkan kärjen lähellä. Tokavikalle sit tuntu porukka lisäävän vauhtia, ite koitin suunnistaa rastille omin avuin ja pienipiirteisellä alueella vauhdin hidastumisen takia otin leiman letkan hännillä. Eipä siitä sit enää noustu paremmille sijoille ja tuloksena 24. sija.

Nyt on enää viikko siihen kun syksyn SM-ruljanssi pyörähtää käyntiin. On sitä odotettukin. Tänään kävin ottamassa tuntumaa Lehdon tekemään 1:15 000:een karttaan. Elikkäs Mailin kartalla kävin lepposasti juoksemassa 11km radan. Homma oli hallussa vaikka eilinen painoikin jaloissa. Nyt sitten ens viikolla koitetaan välttää sairastumista ja lepuutellaan siihen malliin että mies on henkisesti ja fyysisesti lyönnissä sunnuntaina, toki lauantainakin pitää hereillä olla. Mitään virallista sijatavotetta ei ole mutta vire on tällä hetkellä sellanen että kyllä siellä ihan hyville sijoille mahollisuudet on. Näkyy Karjaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti