sunnuntai 22. elokuuta 2010

Herkistelyä

Tän viikon maanantaina kävin pitkästä pitkästä aikaa hierojalla, ja voi pojat kun teki hyvää metsäjuoksun jumiuttamille lihaksille. Koko viikon onkin sitten juoksu ollut jo melko mukavan tuntusta. Tällä viikolla on ollut yhet mäkivedot, suunnistusvedot ja tänään Husqvarna-kisa. Muuten lähinnä huoltavaa harjottelua ja viikon reenimäärä alle 9h.

Nyt siis koitetaan kaivaa esiin sopiva herkkyys ja terävyys, ja tänään Sipoossa meno olikin jo fyysisesti rentoa ja voimakasta. Suunnistuksellisesti oli ihan ok suoritus (ks. reittihärveli), yks turha minuuttinen koukku tuli tehtyä ja jotain pientä häröilyä sen lisäks. Vanha totuus kuitenkin on että kauas on pitkä matka ja aika kaukana edellä se Muukkonen tänään oli, mikä nyt ei sinänsä varmaan ole kenellekään yllätys.

Toi yks koukku olis jääny pienemmäks, jos ei olis tullu kiire. Luulin nousevani mäkeen eri kohdasta kun nousin, ja kun rastia ei näkynyt niin hetken aikaa koitin sitä etsiä kattomatta ollenkaan karttaa. Onneks sit lopulta maltoin rauhottaa ja mennä sinne missä rasti on.

Aika paljon tulee eroa noilla "helpoilla" vähän pidemmillä väleillä. Toki se on selvää että Petteri juoksee paljon kovempaa, mut kyllä mulla ois tänään ollu varaa kiristää ruuvia paljonkin kyseisissä kohdissa. Eli se aggressiivisuus mistä aiemminkin oon puhunu puuttu tänään. Koko matka mentiin rennosti mukavuusalueella. Rentoahan sen olla pitääkin, mutta vähän rähinää tarvis lisää. Ens viikolla sitten jatketaan herkistelyä, viikolla mäkivedot ja viikonloppuna lauantaina Huippuliiga ja sunnuntaina Karjaalle viistoistatonniseen totuttelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti