maanantai 9. elokuuta 2010

Scream for me Sonisphere!

Niin kun uutisista on jokainen varmaan nähnytkin, oli eilen aikamoinen keli hetken aikaa Porin Kirjurinluodolla. Onneks oltiin vähän kauempana lavasta ja päälle lenteli vaan tyhjiä kaljatölkkejä isompien rakenteiden sijaan. Vaatteet sekä reppu vaihtovaatteineen toki kastu sadetakista huolimatta mutta se on pientä se. Lopulta pitkä odotus palkittiin ja maailmankaikkeuden kovimmat jätkät otti lavan haltuun joskus klo 22. Loistava keikka oli, kuinkas muutenkaan.

Viime viikolla tuli myös urheiltua. Erittäin onnistunu reeniviikko, ja kirsikaksi kakun päälle napsahti kauden toinen voitto Hiisirasteilla. Suoritus oli ihan kiitettävä, jos jätetään pois sekoilut yleisörastille mennessä. Olin rastit jo ennen kisaa kattonu ja kisassa ekalle yleisörastille mennessä tiesin tarkkaan missä lippu on, mutta en vaan päässyt sinne. Tulkitsin yhen kielletyn alueen viitotuksen väärin ja tötöilin jyrkänteitten lähellä pidemmän kaavan mukaan. Reittiä voi käydä tutkailemassa härvelistä.

Nyt sitten viikolla palauttelua ja mäkivetokauden avaus, sit viikonloppuna AM-skabat. Vähän turhan lyhyen radan ovat meille antaneet lauantaille, olisin toivonu sellasta vähintään 1h 20min kisaa. Saattaa siitä toki nytkin sellanen tulla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti