sunnuntai 15. elokuuta 2010

Paluu Askolaan

Viime syksyn Askolan reissu oli täydellinen riman alitus, ja nyt oli tarkotus ottaa revanssi kyseisestä hienosta maastosta. Toisin kuitenkin kävi, mies oli lahna tälläkin kertaa. Kyseessä oli siis eilen am-pitkä ja tänään viesti.

Eilen meno oli todella unista, tuntu ettei missään vaiheessa saanu kunnolla kierroksia koneeseen. Sellasta rentoa perusläpsyttelyä, eikä keskittyminenkään kovin hyvää ollut. Virhettä tuli siihen nähden yllättävän vähän, siihen kai voi olla tyytyväinen. 7min tuli kuitenkin vajaan 10km radalla Muukkoselta turpaan, se on paljon.

Tänään viestissä koko joukkue oli aika vaisu ja pronssiin oli tyytyminen. Odottelin että tänään kulkis kun eilen oli niin laiskaa. Koitin lähteä kovaa liikkeelle, mutta aika nopeesti rupes meno tuntumaan huonolta. Virhettä tein pitkin matkaa, yhteensä varmaan ainakin 3min.

Suorituksen hallinta ei kumpanakaan päivänä ollut sitä mitä pitäis, mutta onneks ei mitään megapummeja tullut. Tällä hetkellä homma on sen verran aiempaa paremmin hallussa, että huonollakin keskittymisellä virhemäärä jää pienemmäksi kuin alkukaudesta. Eikä mitään kunnon eksymisiä ole tullut. Toki sitä voi sitten miettiä että miksi keskittyminen on huonoa kun kisaan lähdetään. Siihen löytyy varmaan monia syitä, jotka kerkeää korjaamaan ennen tärkeitä kisoja. Fyysisestä vireestä en myöskään huolissani ole, kunto on ihan hyvä vaikkei se joka kisassa näykkään. Nyt on tarkotus pitää määrät aika alhaalla ja tehdä hyviä kovia reenejä palautuneena ja sitä kautta kaivaa tarvittava herkkyys juoksuun. Husqvarnassa sitten seuraavan kerran koitetaan olla paremmin hereillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti