sunnuntai 1. elokuuta 2010

Parempaa

Tällä viikolla on tullu palauteltua viime viikon reeneistä. Toki yhen vetoreenin nykäsin keskiviikkona, jottei ihan löysäilyks menis. Ja nyt sit viikonloppuna Lahti-Suunnistus. Siellä tulikin ihan kohtalaiset suoritukset murjastua. Reitit löytyy härvelistä.

Eilinen kisa alko mun osalta aika tahmeasti. Ykköselle heti pitkä reitinvalintaväli, jolla jäin aika paljon. Sit rehelliset koukut kahelle seuraavalle. Kolmosella olin jo nelisen minuuttia Nurmosta perässä ja reilu 3min kisan voittanutta Huovilaa. Siitä eteenpäin menikin sit ihan mallikkaasti, ja maalissa eroa Huovilaan oli 6.29. Virhettä tuli ehkä kolmisen minuuttia ja siitä suurin osa kakkoselle. Oli kyllä hyvä rata ja myös ajallisesti tarpeeksi pitkä.

Tänään koitin ottaa vähän agressiivisemman otteen, se on se mikä multa yleensä puuttuu keskimatkalla. Homma oli aika hyvin hanskassa ja virhettä kirjautin minuutin verran. Väliajoista oli mukava kattella että vauhti on tosiaan ollu aika hyvää. Roope lähti 2min perään ja sai loppuvaiheessa kiinni. Tokavikalle pääsin kuittaamaan ja näin eroa voittajaan jäi alle 2min ja paljon kovia naamoja jäi taakse. Tänäänkin oli ratamestari mielestäni onnistunut erittäin hyvin työssään, oli hyvä ja rankka latu.

Kaiken kaikkiaan viikonlopun tulos oli erittäin lupauksia herättävä, nyt ollaan matkalla oikeaan suuntaan. Vielä on kuukausi aikaa hakea sujuvuutta ja vauhtia, mutta jätetään uhoomiset tällä kertaa välistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti