lauantai 6. helmikuuta 2010

Hyvää reeniä

Tällä viikolla on taas päästy lepäilystä itse asiaan. Niinhän siinä kävi kun viime viikon tuntemusten perusteella arvelinkin. Eli etelän reissusta palauduttiin aikataulun mukaan, ja tarvittiin se yks kova reeni herättelemään kroppaa. Tällä viikolla on tuntunu meno hyvältä. Tehoja on tullu neljässä reenissä, on vedetty lyhyitä vetoja, pitkiä vetoja, tonnin vetoja ja yks yhteislähtöyöreeni. Siihen sit vielä huominen mukaan laskettuna kaks pitkää, ja yks lepopäivä. Loistava reeniviikko lähenee loppuaan, ja ens viikolla pidetään sama meininki päällä. Tosin määrää tulee sillon enemmän ku on leiriä Jämillä to-su.

Tällä viikolla oon myös ollu töissä. Mitään vakituista duunia en yrityksistä huolimatta oo onnistunu saamaan, mut nautitaan nyt tästäkin vähästä. Tuntuu olevan duunipaikat aika kiven alla. Tai varmaan jotain sais jos mikä tahansa kelpais, mut ei kelpaa. Ei auta ku jatkaa yrittämistä. Ei meinaa tullu tänäänkään lottovoittoa, eikä vakiostakaan mitään jääny käteen. Ens viikol sit.

Huomenna pääsen koeajamaan uudet sukset. Aikanen synttärilahja tuli tarpeeseen, on sen verran heikossa hapessa ollu vanhat lankut. Aika vähiin on jääny hiihtelyt tänä(kin) talvena, vaikka olosuhteet täällä etelässäkin on loistavat. Mut mieluummin juoksen jos jalat kestää, ja tähän asti ne on kestäny. Mut pakko varmaan tehä suurin osa pitkistä lenkeistä hiihtäen, koska nyt alkaa olla ne hetket käsillä ku mulla yleensä joku paikka rupee hajoomaan. Nyt on kyllä tullu jätettyä turhaa säätämistä pois, reenailua on rytmitetty paremmin ja lihashuoltoon oon keskittyny aiempaa enemmän. Jokohan tää ois vihdoinki sellanen talvi että jäis telakkahommat kokonaan muitten hoidettavaks?

2 kommenttia:

  1. Ota tuo minun duuni please pois häiritsemästä muutenkin kiireistä elämää.

    VastaaPoista
  2. Joo, oon blogistas lueskelluki että duunia on välillä vähän liikaaki reenailua häiritsemässä. Varsinki ku OMa tekee reeniohjelmaa nii ei siinä paljoa aikaa työlle jää jos sitä meinaa noudattaa. Mut taidan pysytellä kuitenkin täällä etelämmässä:)

    VastaaPoista