keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Vancouver

Muutama päivä pitäis vielä jaksaa epäsäännöllisellä unirytmillä. Eilen pääs nukkumaan vasta yheltä ja huomenna pitää herätä viideltä. Rankkaa tää penkkiurheilu on, varsinki ku suomalaiset on vielä ihan lahnoja. Toisaalta kiva se on kattella vaikkei omat pärjäiskään. Eikä kauden aiempien suoritusten perusteella hirveesti enempää oo voinu odottaakaan. Lätkästä veikkaan kuitenki jonkun värisen mitalin tulevan, vaikka ruotsia vastaan peli oliki säälittävää. Ja Tanja voittaa tänää. Ja kai naisten hiihdoistaki ainaki yks mitali viel on tulossa. Ja naisten lätkästä. Siinähän ne melkei onki sit. Hannulle sois kans mitalin yhdistetystä mut ei se helpol tuu. Kunhan nyt jostain tulis nii ei jäis ainooks mitaliks tollanen ns. turhasta olympialajista tullu mitali.

Reenirintamalla ei mitään mainitsemisen arvosta oo tapahtunu. Melko kevyttä settiä viime viikko ja tää viikko, tarkotus saada vähän terävyyttä kaivettua esiin. Lauantaina näkee missä vaiheessa tällä hetkellä mennään, meinaan sillon juosta 5000m testin. Hyvin on kuitenki menny reenit suunnitelmien mukaan, joten ei sieltä ihan huonoa aikaa pitäis olla tulossa. Mut saa nähä.

Ens viikolla alkaakin sit viimenen tiukempi reenijakso ennen Ranskan leiriä, nopeesti tääki talvi taas on vierähtäny. Toivottavasti siel ei oo lunta, rupee meinaa toi valkonen mömmö tuolla ulkona syömään miestä päivä päivältä enemmän...

1 kommentti:

  1. no huomenta, mikä siitä lumilautailusta nyt niin turhan olympialaisiin tekee?

    VastaaPoista