sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Askeleen jäljessä

Ollu aika tiukkaa vääntöä Nixun kanssa lähiaikoina. SM-viestissä jäin 31sek. AM-yössä jos oisin saanu tuloksen, ois eroa ollu taas joku 30sek. Tänään Ojakkalassa Visa Hölkässä jäin reilu kasin baanalla 14sek. Eli eroa on aika lailla suunnilleen sellanen 30sek per tunti Nixu hyväks. Joka kerta on siis tullut turpaan. Saas nähä jatkuuko sama meno ens viikonloppuna.

Tänään oltiin siis Visa Hölkkää juoksemassa. Ei oo pahemmin noissa hölkkätapahtumissa tullu käytyä, useemmin pitäis ottaa ohjelmaan. Matkaa oli järjestäjien mukaan 8,6km, mut mun garmin näytti 8,2km ja Axun garmin 8,3km, eli vähän alimittanen tais olla. Ei pitäis käyttää tollasia vehkeitä niin vois elää siinä luulossa et vauhti on ollu kovempaa mitä se todellisuudessa on:) Aikaa meni 30.06, eli mitään vauhdin hurmaa ei nähty. Aiempi reittiennätys oli 30.33, ja nyt toi mun aika riitti neljänteen sijaan. Järjestäjät oli oikeen luvannu erikoispalkinnon nopeimmalle 30 alle juoksevalle. Voittaja veti 28.xx, ja sai siis kyseisen palkinnon. Palkintojen jakoa kattellessa oottelin että mikähän se erikoispalkinto mahtaa olla. No, sehän oli sitten tavallinen pokaali, vähän isompi mitä se kaveri siitä voitosta sai. Aikamoista, pitääkö tollasta etukäteen hehkuttaa.

Ens viikolla sitten on viimeset SM-karkelot edessä. Yhen kevyen yöreenin käyn vielä heittämässä, varmaankin tiistaina Mikkelässä Espoo-rasteilla. Sit lähinnä lataillaan akkuja. Aika väsynyttä on ollu meno koko viikon, toivottavasti parempaa on luvassa viimeistään lauantaina. Sen verran on heikko kausi ollu, että mikään muu ei tyydytä kun vähintäänkin se viime vuotisen kymmenennen sijan uusiminen. Helppoa se ei ole, mut ei sen pidäkään olla. Minsan meno on ollu sen verran heikkoa, että keissi nyt ainaki pitäis irrota helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti