tiistai 31. maaliskuuta 2009

Kauden kynnyksellä

Kevät tekee tuloaan, läskiperseleskinen ei. Katotaas vähän reenipäiväkirjaa taaksepäin. Viimeks on juoksu jotenki kulkenu viimesimmän määräviikon päätteks lauantaina 7.maaliskuuta. Kohta siitäki on jo kuukaus. Sen jälkeen tulin kipeeks. Sit lähin kipeenä Sloveniaan. Siellä tuliki sitten innostuttua ehkä vähän turhan paljon määrää mättämään, ottaen huomioon ton flunssan, ja turhan paljon se ois ollu vaikka ois ollu terveki. Niinhän siinä sitte kävi ettei siellä tehdyistä kovista reeneistä saanu väsyneenä oikeen mitään irti. Onneks sekin leikki loppu muutamaa päivää liian aikasin kun teloin jalkani. Siihen viikon tauko juoksusta ja reenailun uuden alottelun jälkeen ollaanki tässä.

Eilen otettiin tikit pois ja tänään tein ekan kunnon kovan reenin pitkään aikaan. Tuli tossa lauantainaki jotai lyhyitä vetoja vähän vedeltyä, mut se nyt oli enemmänkin sellasta lihasten herättelyä koomasta ku mikään kova reeni. Tänään vedin Läsä-Emilin oppien mukaisen vetoreenin, eli 4x4min/2min, ja juoksin sen mitä tästä pienestä koneesta irti sain. Ja se oli säälittävän vähän. Karskogintieltä löyty muutamaa metriä lukuun ottamatta sula pätkä, jota nylkytin eestaas. Pahalta tuntu joka vedossa, mut jotenkin sain kuitenki vauhtia lisättyä aavistuksen jokaiseen vetoon. Happoa ei pahemmin tuntunu kertyvän, mutta syke pysytteli aika hyvin ylhäällä ja paha olo lähellä maksimiaan. Täytyy joku kerta mitata garminilla minkä pitusta matkaa tuli taaperrettua. Ihan vaan mielenkiinnosta on pakko, tuskinpa se tieto jo valmiiksi pohjalla olevaa itseluottamusta ainakaan nostaa. Ehkäpä toi reeni kuitenki oli sellanen mitä tähän väliin tarvittiin, ties vaikka rupeis kohta taas kulkemaan vähän normaalimmin. Toivottavasti jopa paremmin, koska mun normaalikulku ei suunnistupiireissä oo tähänkään mennessä kovin pitkälle riittäny.

Kisakausi pyörähtää meikän osalta käyntiin vanhan huonoks havaitun tyylin mukaan Billnäsistä, ja tällä kertaa ohjelmassa on myös Raseborgin skaba seuraava päivänä. Billnäsissä ainaki näillä näkymin on lunta tarjolla, joten loppupään lähtöpaikka on laitettu tilaukseen. Ens viikolla sitten parit yöviestit ja niitten välissä hengailua/reenailua siellä suunnalla [edit: seutuviesti peruttu, eli vaan yks yöviesti]. Sekaan vielä muutamat kovat reenit kisojen lisäks nii aika tiukka paketti tulee tästä ja ens viikosta. Tiomila viikolla sitten herkistellään jos kutsu joukkueeseen tulee. Toivottavasti tulee koska siellä aattelin viimeistään jo jotenki liikahtaa. Hukkaanhan sellaset liikahtelut menee jos ei juoksemaan pääse.

Täältä tähän, näkyy kisoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti