maanantai 9. maaliskuuta 2009

Määrät mätetty

Nyt on sitten talven suurimmat reenimäärät mätetty. Aika hyvin on maltti pysyny mukana eikä mitään ylilyöntejä oo tullu. Nyt sitten lepäillään perjantaihin asti ja sit Sloveniaan suunnistusta opettelemaan. Ja perjantaihin mennessä pitäis saada toi jalka kuntoon. Lauantain korttelin jälkeen luulin että se ois jo kunnossa, mut eihän tuo taidakaan olla. Eilen nimittäin vaelluksen jälkeen juostessa kiristi aika hyvin tuolta akilleksen seudulta. Tänään ei oo taas kipua tuntunu kävellessä mut kyllä se siellä edelleen todennäkösesti on, mihinkäs se sieltä ois kadonnu. Pitää varmaan jättää ens vuodesta lähtien ulkomaan leirit välistä ku nykyään ne tuntuu aiheuttavan sen verran vammoja. Siis lähestyessään, ei niiltä leireiltä vammoja tuu. Viime vuonna käytiin kanarialla tammikuussa, otin päivän pari aiemmin jonku tulehduksen jalkapöytään ja alkureissu meni hotellin kuntosalilla hikoillessa, loppuun vedin jotain kovia reenejä buranan voimalla. Sillon oli tipatonkin päällä nii ei voinu ees ryypätä. Viime keväänä Madridissa sen sijaan ei ollu puhettakaan mistään tipattomista. Säären seudulla oli joku tulehdus päällä, ja alkuleirin yhellä jalalla juoksemisen jälkeen homma meni ryypiskelyks. Ja nyt sitten ku ollaan Sloveniaan lähössä nii taas meinaa jotain vammaa tulla. Vois vähät rahat paremminki käyttää ku menemällä ulkomaille korttia pelaamaan ja kaljaa juomaan. Tai kyllähän noi kuuluu (sopivina annoksina) oleellisena osana leireihin, mut ois siellä kiva muutakin kyetä tekemään. Nyt on sitte taas otettu kaikki maholliset konstit käyttöön, jottei leiri menis vanhaan malliin. Buranaa, Voltarenia, kylmä-kuuma-hoitoa, kylmäpussia, ja yöks aina sellanen paksu Mobilat-kerros kelmulla peitettynä. Jos ei näillä eväillä jalka tuu kuntoon niin sit se ei tuu kuntoon.

4 kommenttia:

 1. Lisäksi venyttele niin perkeleesti pohkeita! Pohkeista yleensä noi akillesvaivat johtuu...voin puhua kokemuksen pohjalta.

  VastaaPoista
 2. Ehtiskö jollain fysioterapeutilla käväsemään ennen reissua?

  VastaaPoista
 3. Paasis venyttää vaan paksusuolta

  VastaaPoista
 4. Ei tullu fyssarilla käytyä, hierojalla käväsin tänään. Saa nähä auttoko, jos on tulehdus päällä nii sit varmaan pahensi. Ja venyteltyä on tullu normaalia enemmän.

  VastaaPoista