tiistai 1. kesäkuuta 2010

Kulkua odotellessa

Viime viikolla tuli joitain ihan hyviä reenejä tehtyä, mutta kulku oli flunssan jäljiltä todella kehnoa. Lihassärkyä ja muutenkin voimatonta menoa. Perjantaina käytiin Usmissa tekemässä yöreeni. Juoksu tuntu paremmalta kun muutoin viime aikoina, mut niinhän se yleensä menee että yöllä kulkee. Todella nautinnollisen haastava reeni ja olen suunnistukseeni melko tyytyväinen. Virhettä tuli jonkun verran, mutta homma oli ykkösen jälkeen hallussa.

Sunnuntaina Raseborgin kisassa ryssin heti alkuun huolella, enkä pitkällä välillä pysyny Tuopin perässä, en sitten millään. Sain kuitenkin virheiden jälkeen koottua ajatukset ja vitoselta maaliin suunnistus sujui melko hyvin.

Alotin tossa työt Fin5 2011 markkinoinnissa, ja siihen kuuluu lähinnä kuntorastien kiertelyä esitteitä jaellen. Eilen olin Pirttimäessä muutaman tunnin, ja sen jälkeen illalla oli taas kurkku turvonnu ja tukkonen olo. Sais siitepölykausi loppua jo, ei tästä tuu muuten yhtään mitään. Ens syksynä meen kyllä allergiatesteihin, se on varma. Täytyis varmaan käydä jotain lääkettä ostamassa jo nyt, kunhan vaan tietäis mitä. Jotain sallittua ja ilman reseptiä saatavaa, pistäkää kommentteihin jos on hyviä kokemuksia jostain lääkkeistä.

Tänään ois AM-keskimatkaa Mäntsälässä. Todennäkösesti juoksu tulee olemaan samaa tuskaa kun aiemmin, mut sille ei voi mitään. Koitetaan sit edes suunnistaa hyvin.

Usmiyö

1 kommentti: