lauantai 2. tammikuuta 2010

Uus vuos

Oikein hyvää uutta vuotta vaan kaikille. Kaikennäkösiä lupauksia on tullu tälle vuodelle tehtyä, ja nyt on se aika kun niitä aletaan noudattamaan. Nää päätökset on tehty jo joku aika sitten, ja ihan selvinpäin.

Tässä tulee: Karkkia saa syödä vaan "erikoistilanteissa". Näihin kuuluu synttärit+ lentokoneella matkustelut ja sen sellaset. Muita herkkuja saa kerran viikossa. Paitsi pizzaa ja burgereita vaan kerran kuukaudessa. Alkoholi ja muut epäterveelliset nautintoaineet on kielletty Suomen puolella ainakin Tiomilaan saakka. Muutenkaan säännöt ei oo ihan niin tarkat ulkomaan leireillä. Näillä mennään, vaikeita päiviä tulossa ennen ku kroppa ja mieli tottuu muutoksiin.

Tuli muuten varattua kahen viikon reissu Maspalomakseen. Ens lauantaina lähtö. Eli heti pääsee luistamaan noista lupauksista. Siellä sit mätetään ekaks viikko tehoja ja sit vähän enemmän määräpainotteisesti. Eipä oo juurikaan tullu ehjänä ulkomaan reissuilla oltua. Nyt näyttää tilanne hyvältä, mut viikossa voi tapahtua mitä vaan. Kattellaan kui käy.

2 kommenttia:

  1. mites masturbointi?

    VastaaPoista
  2. En tiiä. Kuuluuisko tohon "muita herkkuja saa kerran viikossa"?
    Ei kuitenkaan taida epäterveellisiin nautintoaineisiin kuulua...Aika paha.

    VastaaPoista