lauantai 23. tammikuuta 2010

Maspalomaksen mätkytys

Kotona ollaan taas. Aika sopivan mittanen setti toi kaks viikkoa. Kerkee jopa vähän rytmittää reenailua. Viikon reissulla tulis ahnehdittua liikaa kerralla ja taas pidemmällä reissulla olisin todennäkösesti telakalla kotiin palatessa.

Olosuhteet oli koko ajan aivan loistavat, ja majotus sellasessa paikassa että hyvin selvis ilman autoa. Ainoo miinus oli ettei nettiä ollu ja telkkari ois ollu maksullinen, joten sitä ei katottu. Los Claveles Parkin huoneistohotellissa siis oltiin, vähän matkaa niiltä kuuluisilta dyyneiltä pohjoseen päin. Dyyneillä tuli pari kertaa kävästyä juoksemassa, selvittiin kuitenki aina takas hotellille ilman miehistä kosketusta.

Lähes kaikki kovat reenit tuli tehtyä läheisessä puistossa, johon oli meiltä matkaa reilu kilsa. Siellä kulkee sellanen hiekkatien pätkä, joka garminilla mitattuna oli 970-980 metriä. Pientä nousua/laskuakin tolla reitillä on, eli kaiken kaikkiaan aika paljon miellyttävämpi vaihtoehto kun ratavedot.

Jos jätetään matkapäivät laskuista pois, niin reenipäiviä oli yhteensä 13 kappaletta. Koskaan en aiemmin muista kilsoja laskeneeni, mut nyt laskin ihan mielenkiinnosta. Niitä kerty 275. Ja noista noin 60 on vk-/mk-vauhdilla. Tunteja juosten, suunnistaen ja kuntopiiriä vääntäen tuli 28h 35min. Ihan riittävästi, sanoo jalat.

Oli kyllä todella onnistunu reissu meikäläisen osalta. Sopivasti tuli palauttelua sekaan niin, että koko reissun ajan suorituskyky pysy hyvänä. En muistanukkaan miltä tuntuu olla ulkomailla leirillä niin, että mies on terve ja jalat ehjänä koko reissun. Hyvältähän se tuntuu. Nyt sit kunnon palauttelut ennen ku palataan takas sorvin ääreen.

1 kommentti: