perjantai 8. tammikuuta 2010

Crafteista shortseihin

Tällä viikolla on koettu kylmiä hetkiä sen verran paljon, että johan se on aikakin päästä pois. Tiistaina oli Lynxin yöcupissa, elikkäs OWT:ssa, vuorossa långa natten. Vähän tuli mielessä naureskeltua, kun Koponen ilmotti alkuperäsen 14km radan lyhentyneen 10,5km:iin. Eipä naurattanu enää tunnin jälkeen, kun matkasta oli puolet jäljellä. Lunta enemmän ku laki sallii ja pakkasta melkein pari kybää, veti kyllä tällasen kovemman luokan uhoojankin hiljaseks. Vikat pari kilsaa hoiperrellessa kohti viimesiä rasteja oli pakko ottaa silloin tällöin kourallinen lunta kiduksiin, varoin kuitenkin syömästä keltaista lunta. Siirtymineen reissu vei multa joku 2,5h, josta suunnistuspätkään käytin noin 2.05. Ainoastaan maineikas pitkän yön juoksija A.Pardal selvitti radan alle kahteen tuntiin. Teki muuten sauna hyvää siihen päälle.

Eilen ja tänään oli vikat koulupäivät ennen "kesä"lomaa, joka jatkuukin aina lokakuun loppuun saakka. Hiihdon opetusta oli molempina päivinä ohjelmassa. Niin ku muillakin tunneilla, myös näissä suurin osa ajasta kului paikallaan seisten ohjeita kuunnellessa. Ja keli oli taas aika rapsakka. Vähemmästäkin meinaa varpaat, sormet ja nenä tippua.

Mut se loppuu nyt. Seuraavat kaks viikkoa lyödään kilometrejä koneeseen shortsit jalassa. Huomenna matkapäivän päätteeks vaan kevyttä ulkoilua mut sit lähtee. Mitään hirmusia määrän mättämisiä ei oo tiedossa, koska oon pikku hiljaa vanhemmiten alkanu uskoa siihen, että kovat reenit kehittää paremmin jos ne tekee palautuneena. Reenisuunnitelmaa on jo hahmoteltu paperille, nyt täytyy enää malttaa pysyä siinä. Helppoa se ei tule olemaan noissa olosuhteissa. Palaillaan asiaan parin viikon, tuskinpa reissulla tulee tänne kirjoteltua.

3 kommenttia:

 1. Playa del Inglésin ja Maspalomasin majakan väliltä löytyy romanttinen hiekkaranta, jossa suosittelen vierailemaan. Vaatetus vapaa mutta vapaaehtoinen!

  VastaaPoista
 2. Jees, näin oon kuullu. Vielä en oo siellä kerinny piipahtamaan, mut eiköhän sekin päivä vielä koita:)

  VastaaPoista
 3. Maspalomasista ylös Playa del Inglésin ja ensimmäistä pääkatua pohjoiseen ja ylöspäin menee vuorille 8-10 km ja nousua 500 m. Mukava aamulenkki on kiva rullailla takaisin alas.
  kymmenien kertojen kokemuksella suosittelen.

  VastaaPoista