sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Aamulenkkeilyä

Morjesta vaan. Tällä viikolla alko joulukuu, mikä tarkottaa sitä että voi pikku hiljaa alkaa reenaamaan. Löysäilyt on löysäilty ja biletykset biletetty. Reenailussa ei varsinaisesti vielä mitään isoja muutoksia tehä, samalla sapluunalla mennään vielä pari viikkoa. Aamulenkit otin mukaan tälle viikolle, tosin tänään jätin välistä ku en sitä kovin tarpeelliseks kokenu ennen vaellusta. Koulun puolesta tuli tälle viikolle aika paljon pelailua, mikä tietenkin syö ehkä vähän energiaa omia reenejä ajatellen. Mut ei mitenkään hapokas olo oo ollu, joten eiköhän noista reeneistä jotain oo kroppaanki tarttunu. Ja nyt rupee koulun urheilut vähenemään nii noi pari seuraavaa viikkoa saa tehtyä omat reenit vähän tuoreempana.

Eilen oli Måren järkkäämä pikkujoulusuunnistus Pikku-Huopalahdessa. Pistesuunnistus oli homman nimi. Joku 12kpl karttoja eri alueilta siitä "melko läheltä", kaikissa kartoissa kaks rastia. Nii ja kartat oli mustavalkosia ja osa jotain 200v vanhoja. Ei oikeen ollu paikallistuntemusta enkä muutenkaan osannu sijottaa karttoja isolle kartalle joten aikamoiseks sähläilyks meni. Eipä juuri rasteja tullu löydettyä, mut siistiä oli kuitenki, sehä se tärkeintä on.

Pari viikkoa ja sit kattellaan onko mitään muutosta tapahtunu tonnin vauhdissa. Toivottavasti jokunen sekunti ainaki lähtee. Ja leuanvetotestiki on sit samal viikolla. 15 leukaa oli tavote, mut nyt tuntuu siltä et oon tyytyväinen kymmeneen. Viel kerkee molempien eteen jotain tekemään.

1 kommentti: