perjantai 27. marraskuuta 2009

Perusmenoa

No niin no, ei pitäis mitään uhota. Löysin kun löysinkin itteni Lahden torigrilliltä torstaiaamuna klo 4 makkaraperunat hyppysissäni. Oon aika helposti ylipuhuttavissa, näköjään. Mut ei siin mitää, hauskaa oli.

Reenikauttakin on varovasti käynnistelty, eli ei ihan rappiolla kuitenkaan olla. Tällä hetkellä viikon pääreenit on maanantaisin tonniprojektin lyhyet vedot, ja sit parit voimailut. Voimareeninä toimii tiistaisin ja torstaisin yhen jalan kyykyt salilla ja siihe päälle loikat mäkeen. Keski- ja yläroppaa toki myös sekaan. Näitten lisäks aattelin nyt alottaa tollasia tasavauhtisia reippaita lauantaisin vetelemään. Ja sunnuntaina pitkä. Siihen jää sit parit kevyet päivät, joista toiseen päivään kuuluu tonniprojektiin kuuluvat 5x30sek tonnin vauhdilla kevyen lenkin yhteyteen.

On ollu vähän jumia havaittavissa. Maanantain lyhyet vedot ku yrittää päkiöille polkea nii pohkeet huutaa hoosiannaa vielä pari päivää sen jälkeenki. Ja voimareenien jälkeen hanuri ja takareidet tekee samaa. Mut näinhän se menee ku alottaa jotain uutta tekemään. Tietääpähän tehneensä jotain. Samaa settiä aattelin jatkaa ainaki joululoman alkuun, ehkä jopa vuoden loppuun. Joulukuussa vois vähä jotai lisäreenejä ottaa mukaan, mut vasta vuoden vaihteen jälkeen määrät nousee korkeemmalle. Ei kuitenkaan Taivaisiin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti