perjantai 11. joulukuuta 2009

Friday Night Fever

Tänään oli se päivä kun sikarokotteita jaeltiin meillä Vierulla. Piti saada ne jo aiemmin mut myöhästy sit parikolme viikkoo. Kävin reippaana poikana hakemassa sen heti aamukasilta. Puolilta päivin kotiin mennessä ei tuntunu mitään ja Janzen kanssa pohdittiin et ei sit vissii tullu mitää niitä oireita joista puhutaan, hyvä näin. Sit rupeski vähän pistoskohtaa särkemään. Päikkäreitten jälkeen oli käsi jo aika kipee. Iltapäivällä vähän enemmän kipee. Ja sen jälkee rupes lämpö nousemaan. Tätä kirjotellessa se on vakiintunu about 39:n asteen paikkeilla. Hianoo.

Saakeli ku pitäis noita kouluhommia vääntää tässä viikonloppuna. Kyllä, meilläkin on tehtäviä. Ens viikost on meinaa tulossa aika ikävän puoleinen viikko jos en mitää saa aikaseks ennen sitä. Mut asiat tärkeysjärjestykseen, eli eka tekstiä blogiin ja sit katotaa niitä tehtäviä. Ehkä huomenna.

Reenillisisesti tää viikko tähän aamun asti meni ihan hyvin, mut nyt jää tälläkin viikolla lauantain kovempi reeni välistä. Ja tulee taukoa hyvin alkaneeseen aamulenkkiputkeen. Mut ei kai tässä mikään kiire oo mihinkään. Ja mieluummin toki otan nyt pienet kuumeilut ku sikainfluenssan sit joskus myöhemmin. Nyt voiski mennä vaikka nukkumaan. Ja huomenna niitä koulutehtäviä prkl...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti