perjantai 18. joulukuuta 2009

Loma

Kaheksan viikkoa Vieruelämää takana. Enhän mä tietenkään viime viikonloppuna kouluhommia tehny, joten kaikki jäi tähän viikkoon. Nyt ne on kuitenki ohi ja voi ottaa rennosti. Ja alkaa reenaamaan kunnolla. Tossa kun harjotuspäiväkirjaa kattelin, huomasin sellasen seikan ettei oo kovia reenejä tullu vedeltyä. Oikeestaan vaa noi tonniprojektiin kuuluvat lyhyet vedot, ja se on liian vähän se. Mut nyt asiaan tulee muutos. Täytyy koutsin kanssa keskustella siitä mitä tehään. Jonkun näkönen runko reenailuun tästä eteenpäin on jo mielessä mut vielä pitää saada siunaus sille, joten en siitä rupee nyt puhumaan sen enempää.

Huomenna tulee päätös tohon tonniprojektiin. Tonnin testi toimii avauksena kauden ekalle viikonloppuleirille. Siihen sit palaverit, sprinttireenit ja säbät päälle ja sunnuntaina karttalenkkiä.
Leuanvetotestit jo vedettiinki tiistaina koulukavereitten kanssa. Aika vähiin jäi kaikilla reenailu sitä varten, joten tuloksiin ei paljoa tullu kohennusta. Ite vedin kaheksan leukaa. Alkutestissä meni kuus, ja tavote nyt oli 15;) Tosin onhan se ollu jo pitkän aikaa selvää, ettei toi 15 tuu menemään, kymmenen oli sellanen vähimmäistavote. Sekin jäi siis saavuttamatta. Ei muuta ku leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

2 kommenttia:

  1. kukas sua valmentaa? ihan uteliaisuudesta

    VastaaPoista
  2. Sundbergin Ville meiän seurasta. Lähinnä toi valmennus on sellasta et käydään aina läpi mitkä on tärkeimmät reenit mihinki vuoden aikaan, eli ei mitään tarkkaa päiväkohtasta ohjelmaa. Sen teen ite ja laitan näkyviin yleensä viikon suunnitelman jo etukäteen, Ville voi sit kommentoida jos jotain pitää muuttaa.

    VastaaPoista