perjantai 30. lokakuuta 2009

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä

Hiljasta on pidelly blokissa, niin ku kaikilla muillakin rintamilla. Småkkerista tuli joku pieni lentsuki hankittua, tai jotai sellasta on ollu ilmassa jo aina mannamatkalta saakka. Ei oo siis tullu tällä viikolla tehtyä yhtään mitään. Eipä oo minkään näköstä motukkaakaan urheiluhommiin nyt ollu, joten nyt on hyvä aika sit lepuutella kunnolla nii kohta jaksaa taas tehä duunia. Ehkä. Rupeen pikku hiljaa pääsemään paremmin jyvälle siitä, mistä DO:sta on kyse. Vielä on kuitenkin paljon opittavaa ens kautta ajatellen.

Katotaas vähän tota småkkea vielä. Ei hirveesti positiivisia fiiliksiä reissusta jääny. Oltiin taas aika paskoja, ja siitä seurauksena 26. sija. Omaa suoritusta vois kuvailla sanalla löysä. Ei löytyny tarvittavaa puristusta, vaan helpoillakin pätkillä meno oli löysää eikä keskittyminen ollu sitä mitä se pitäis olla. Tyhmiä ja täysin turhia virheitä tuli tehtyä, mut ei onneks mitään megalomaanisia. Ehkä pari minuuttia ois ajasta virheillä saanu pois, eli ei mulle mikään kovin huono suoritus, isompaankin ryssimiseen oli ainekset kasassa. Eroa nopeimpaan tuli kuitenkin femma, joten kyllähän se väkisinki mielen matalaks vetää. No, oli siellä reissussa välillä kivaakin, mut kaikki kiva loppuu aikanaan.

Tällä viikolla alko sitten koulukin taas Vierumäellä. Motivaatiota opiskeluun ei vielä ihan oo löytyny, mut nopeemmin ne päivät menee ku on jotain tekemistä. Ens viikosta vois jo alkaa vähän urheilemaankin, jos siltä tuntuu. Luulis että jossain vaiheessa kyllästyis siihen saman Zen Cafen kiekon kuunteluun ja sängyn pohjalla makoiluun. En tiiä. Huominen raato taitaa muuten nyt jäädä välistä, sen verran on kurkku karheena. Eipä täs nyt näin äkkiseltään muuta sanottavaa taida olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti