maanantai 6. helmikuuta 2012

Tauko

Talvi etenee ja juoksukerrat vähenee. Toissa viikko oli ns. tehoviikko. Tein juosten viis reeniä, kaikki matolla. Yks 40min reipas, yks 30min kova, vetoja 8x4min, 15x1min ja 10x30sek. Muut reenit sitten muilla konsteilla, määrää tuli 11h30min.

Viime viikko oli tarkotus olla määräviikko. Alotin hiihtokauden maanantaina, ja se kausi loppu lauantaina. Alkuun hiihto ei tuntunu penikassa ollenkaan, mutta loppuviikosta rupes sekin tuntumaan ja naulasin sukset seinälle, siihen lenkkareitten viereen. Viikolla tuli kaks juoksukertaa, yks 60min reipas matolla ja 8x5min vedot ulkona. Määrät jäi alle 14h:n, kun ajatuksena oli muutama tunti enemmän.

Liian kauan on tullu hakattua päätä seinään. Tän vamman ois todennäkösesti voinu hoitaa nopeesti kuntoon heti kun se 1,5kk sitten alko, mutta ei. Oikee sana tässä tilanteessa lienee tyhmyys, ei sitä vaan opi. Ehkä sit ens kerralla.

Lauantain hiihtolenkin aikana tein päätöksen, että nyt loppuu kaikki. Jalka luultavasti paranee nopeemmin ihan täyslevolla, joten nyt on otettava se kortti käyttöön. Eli nyt muutama päivä salilla keski- ja yläropan parantelua, ja sitten loppuviikosta maltillisesti korvaavaa reeniä mukaan. Ens viikolla lähetäänki jo Barbateen, siellä sit toivottavasti homma näyttää vähän valosammalta.

2 kommenttia:

  1. 10x30s matolla. No kai se niinkin käy.

    VastaaPoista
  2. Tolla matolla millä oon juossu saa vauhtia nostettua aika nopeesti, joten lyhyetkää kiihdyttelyt ei oo vaikeita toteuttaa. Ja toi siis oli vaa pieni herättely kovaa reeniä edeltävänä päivänä, mainitsimpahan vaan ku se oli yks niistä sen viikon juoksukerroista.

    VastaaPoista