sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Leiri

Viime viikonloppuna siis leireiltiin ankkurikellarilla. Pohjilla oli neljä juoksutonta päivää, minkä toivoin riittävän penikan kuntoutukseen. No eihän se ihan niin menny. Perjantaina kävin aamusta vähän herättelemässä juoksutauon kankeuttamaa ruhoa määriksillä, ja illalla olikin sitten Halikossa yöreeniä ja säbää.Yöreeni kahessa osassa 4,5km/~33.40 (seiskalla pieni palauttelu)


Lauantaina aamulla vedettiin Antin kans pariharjotus hiljasta vauhtia ja illemmalla yöreeni sitten vähän kovempaa+ molempiin reeneihin mennen tullen juosten kellarilta.Pariharjotus 5,4km/55min
yö 7km/55min

Lauantai-iltana piirrettiin sunnuntain pitkän lenkin baana, tarkotuksena oli vetää 3h karttalenkki. Aika hyvin meni suunnitelman mukaan, mut sit mä tummuin 2,5h kohilla ja meni pari minuuttia pitkäks.karttalenkki 19km/3h


Lunta maastoissa oli sen verran että sen tuntee etenki ylämäissä, mut ei vielä haitaks asti. Tosin nyt sitäki on sit tullu kohtuu reilulla kädellä, voi olla et ei enää metässä juokseminen kovin helpolla onnistu.

Nii ja se penikka ei tosiaan kerenny siinä kuntoutua. Ei se juoksua estä, eikä tunnu juoksulla pahenevan mut jossain vaiheessa voi toki niinki käydä. Tällä viikolla jatkoin perusreenailua maanantain löysäilyn jälkeen, ja nyt on eilinen ja tää päivä taas otettu kevyesti. Pariin seuraavaan viikkoon ois tarkotus saada vähän kovempi reenisetti väännettyä. Sen verran ajattelin antaa järjelle tilaa että jätän kilometrimäärien ajattelun sivuun ja juoksen korkeintaan kerran päivässä, kakkosreenit sitten muilla eväillä. Hiihtoa oon miettiny mut sekään, etenkään pertsa, ei välttämättä oo yhtään parempi penikalle ku juoksu. Saa nähä.

2 kommenttia:

  1. hmmm,, ei kyl hirveen kehittävii treenei ainakaan tuos lumikinoksessa...mutta iteppähän päätät ja osaat::=?

    VastaaPoista
  2. Niin siis toi viikonloppuleiri oli viikko sitten, jolloin metässä oli lunta keskimäärin n.5cm. Nyt jos menis suunnistamaan nii reenin luonne muuttuis aika selvästi voimapuolelle, ei huono sekään mut tehotreenit vedän kyllä muualla.

    VastaaPoista