keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Canos de Meca

Vajaa pari viikkoa vierähti nopeesti, vielä ois voinu jäädä nautiskelemaan sulasta maaperästä. Tosin lihakset oli jo viimeset päivät niin loppu, että ihan hyväkin tulla kotiin lepuuttamaan. Penikkavamma ilmotteli itestään menomatkan matkustuksen yhteydessä tehdyn verkkalenkin ja ekan päivän suunnistusten jälkeen, sen jälkeen katos kokonaan.

Ekasta suunnistusreenistä otin ikävän rakon kantapäähän, kun amatöörimäisesti lähdin sisäänajamattomilla inoveilla juoksemaan. Pari päivää joutu sen kanssa tuskailemaan ja pitkän matkan reeni piti jättää keskenkin kun ei enää pystyny juoksemaan, mutta sit otin yhen suunnistuksettoman päivän ja vaihdoin jalkaan vanhat boldit nii ongelmat loppu. Tai siis toi ongelma. Ekoina päivinä sain myös jonku taudin jostain kasvista tai muusta, kun polvitaipeitten taakse alko tulla jotain kutisevia näppylöitä. Nehän levis mukavasti jalkoihin ja lopulta vähän yläkroppaankin, onneks naama ja nivusten seutu säästy tältä vaivalta. Oli kyllä todella vastenmielinen "tauti", yhtenä yönä valvoin joku 5h ennen kun nukahdin, makoilin vaa selällään ilman peittoa jalat koukistettuna ja odottelin aamua. Mitkää voiteet ei tuntunu auttavan, kylmä suihku oli ainoo joka toi hetkellisen helpotuksen. Onneks parina viime päivänä kutina alko helpottamaan ja nyt on jo normifiilis.

Sitten itse asiaan, eli reenaamiseen. Faktat pöytään:

-11 päivää
-24h10min
-237km, josta suunnistaen 142km
-n.430 rastia


Erittäin onnistunu reissu lähtökohdat huomioon ottaen. Vähän ois pitäny kevennellä enemmän ennen kisoja, jotta ois jaksanu kunnolla, mutta eihän tonne kisojen takia menty. Kisoissa suunnistuksellisesti onnistunein oli vikan päivän beach-o, jossa selvisin alle minuutin koukuilla. Siinä oli kyllä niin lahna olo fyysisesti kun olla voi, ei meinannu edes jaksaa verkata. Pitkällä matkalla otin paljon koukkua ja tummuin, keskarilla perusmenoa ja 2,5min virhettä. Sprintin juoksin iltaverkkana. Karttoja tänne saattaa ilmaantua joskus viikonlopun aikana, nyt ei jaksa. Niin ja tulokset löytyy osotteesta http://aom2012.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti