torstai 25. elokuuta 2011

Yläne

Eilen tuli käytyä Yläneellä ottamassa tuntumaa SM-Pitkää varten. Aamulenkin jälkeen auto liikkeelle, Kuralan kartanotilalta kartat matkaan ja ekaan reeniin. Ekana reeninä vetoreeni, jossa yhdisteltynä suota ja suunnistusta.


Eka veto oli 4min suota+ suunnistus suon laidasta rastit 2&3. Pientä haparointia oli suunnistuksen kanssa. Siihen sit pienet palauttelut, ja toinen veto oli pelkkää helppoa suunnistusta rastilta 3 rastille 6. Kolmas veto starttas taas 4min suopätkällä, ja suon laidasta suunnistusosioon jossa rastit 12, 13, 8 ja 7. Palautellen takas suon laitaan, jossa 4min suoveto ja rastit 10, 9, 8 ja 15. Ja sit verkkailut päälle. Hyvä tehokas reeni, suot oli varvikkoisia ja sellasia mättäitä kokoajan, että meinas mennä vähän kompuroinniks. Garmin heitti väliaikoja vähän miten sattuu, joten suovetojen osalta viivat on mitä on, suunnistuksen osalta sain ne väännettyä oikein. Reenin kesto 1h15min, josta kovaa ajoa suolla 12min ja suunnistaen joku 26,5min.

Reenin jälkeen Auran ABC:lta kevyet keittolounaat naamariin ja sit pienen palauttelun jälkeen toinen reeni Korkiakosken kartalla. Vedin rennon kovaa vajaa 7km, aikaa meni 46.26. Ideana oli ottaa rastityöskentely normaalia varovaisemmin, eli rasteille tulo ja niiltä lähtö käsijarru päällä. Homma toimi ja keskittyminen pysy hyvänä läpi reenin. Kutoselle tuli vähän ajauduttua suunnitellulta reitiltä sivuun, mut muuten pysyin suunnitelmissa hyvin ja maltoin pysähtyä tarpeen vaatiessa.Viime viikonloppuna husqvarnassa meno alko maistua siltä kun pitääkin, mut suunnistus oli luokatonta. Melkein 3min tuli virhettä. Loppua kohden siellä rupes homma toimimaan paremmin, ja toka perhonen+loppulenkki oli jo aika hyvää tekemistä. Reitti löytyy härvelistä. Viime viikollakin tuli tehtyä yks kahen kovan reenin päivä (mäkivedot+ suunnistus), ja nyt kun lauantainakin on kaks starttia tiedossa niin ihan hyvin on tullu SM-keskariinkin valmistauduttua, ainakin fyysiseltä puolelta. Suunnistus pitää vielä kisavauhdissa saada sujumaan samalla tavalla kun eilen iltapäivällä, niin sit saa mun puolesta SM-kisaputki alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti