maanantai 25. huhtikuuta 2011

FS

Finnspringistä ei tullu sitä mitä piti. Lauantain pitkä matka oli suunnistuksellisesti ihan kohtalaista tekemistä, ehkä kolmisen minuuttia voi virhesarakkeeseen merkata. Raasin rankka maasto kuitenkin vei voiton miehestä, salmiakkien jälkeen oli meikän eväät syöty. Kevätyön tyyliin ottavana osapuolena oli selkä, eikä ylämäkiä voinu enää loppumatkalla juosta. Pellon ylityksen kohilla mietin josko kehtais jättää leikin kesken, mut päätin ryömiä radan loppuun. Pienet selänvenyttelytauot piti parin ylämäen jälkeen ottaa, mut ei ne mitää auttanu. Lihaksisto ei ilmeisesti oo ihan tikissä vielä maastojuoksuun, kun jo toisen kerran tänä keväänä tarjoiltiin samanlaista ongelmaa. Ehkä se siitä helpottaa kun tulee lisää juoksua maastossa. Sijotus oli lopulta 27. ja eroa kärkeen reilu 13min. Molempien päivien reitit löytyy härvelistä.

Viestiaamuna kroppa oli aika väsyksissä, ei oikeen meinannu herätä millään. Onneks tarjolla oli lyhyt kolmas osuus. Roope anto epätyypilliseen tapaan odotuttaa itteään puomilla todella kauan, koitin silti lähteä hyvällä fiiliksellä matkaan. Alku menikin vitoselle asti aika putkeen, ja tässä vaiheessa olin saanu Pohjalan ja VäisäsMaken kiinni. Hyvästä alusta ja muitten kiinnisaamisesta tuli jonkunlainen löysyys suunnistukseen, ja suon ylityksessä kattelin enemmän muitten tekemistä kuin karttaa. Samanlaista toimintaa oli kuulemma muillakin, ja siitä seurauksena noustiin väärään mäkeen. Sen jälkeen en onnistunu enää saamaan oikeanlaista draivia päälle ja homma jatku sillä asenteella että kunhan nyt läpi mennään. Läpi mentiin ja Antin hyvän ankkuriosuuden ansiosta sija (5.) oli paljon parempi mitä oltais ansaittu.

Nyt sit niellään pettymykset nopeesti alta pois ja katseet siirretään kohti ens viikonloppua. Huomenna hieronta ja illalla lähetäänki jo etujoukon kanssa Ruotsiin valmistautumaan. Täytyy varoa ettei liikaa innostu suunnistamaan, jotta lauantai-iltana ois mies tikissä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Parit yöreenit ohjelmassa ja muuten kevyttä herkistelyä, eiköhän niillä eväillä yks 82minuuttinen pätkä hoidella kunnialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti