maanantai 11. huhtikuuta 2011

Darkest Hours

Sellanen kevätyö tällä kertaa. Fiksummat kaverit jäi kotiin, me ei. Nettisivujen kisaohjeista puuttu kisamatkat, joten oletuksena oli että niitä vähän leikattais kutsussa mainituista kilometrimääristä. Turhaa oli odotus ja 9,3km latuhan siellä oli tarjolla. Gepsiseurannasta löytyy reitti.

Meiän joukkueesta kukaan ei varsinaisesti loistanu, mutta silti pääsin ankkuriosuudelle 6,5min johdossa. Sehän ei oo noissa oloissa ero eikä mikään, parit urilta eksymiset ja homma on siinä. Lähin kuntoon ja vallitseviin olosuhteisiin nähden vähän turhan kovaa liikkeelle, ja heti kakkosella kosahti isosti. Tiesin 100m ennen rastia missä oon, mut jotenki lähin kuitenki vasemmalle kaartamaan. Ton kuprun jälkeen homma suju hyvin ja oli jopa ihan mukavaa aina ysille asti, kunnes lähettiin ankkureitten omaa pätkää juoksemaan. 9-10 väli ratkas sit kisan, lähin puskemaan suoraan kun ois pitäny ottaa iso tiekierto. Suolla sain hetkeks jäätynyttä traktoriuraa alle, mut sit seki loppu. Tiesin että reitti ei voi olla nopein, joten koitin rämpiä umpihangessa niin kovaa kun vaan mahollista. Siitä meniki sit alaselkä sellaseen jumiin ettei juoksusta enää tullu yhtään mitään. Koskematonta hankea riitti vielä pari väliä, ja niillä piti välillä pysähtyä paikoilleen ku selkään sattu. Pienen koukunki tein yhennelletoista rastille ja sillon huomasin edellisen rastin suunnalla valon. Tiesin ketä lähti perään, joten arvelin sen kuuluvan Lindeqvistille. Siinä vaiheessa ku Markus sai kiinni, astuin uralta sivuun ja sanoin että mee vaan. Tässä vaiheessa oli jo kunnon uraakin tarjolla, mut selkä oli siinä kunnossa ettei voinu edetä kun sellasta retkeilyvauhtia. Loppu meni uralla kompuroiden, ainoo tavote oli päästä läpi.

Harvemmin on tullu ankkuriosuuden kärkipaikalla tosissaan mietittyä keskeyttämistä. Väkisin kuitenkin sain itteni raahattua radan läpi. Radat ois ollu hyvät sulalla kelillä, mut noissa olosuhteissa tossa ei ollu mitään järkeä.

Viikon ulkoilut:

Ma i: juoksu 45'+ vsk 25'
Ti aamulenkki 40' (sis. juoksutekniikkaa+kiihdyttelyjä)
i: PM-maantie 10km(garminilla 9,8km)/35.55+ verkat.
Ke aamulenkki 20'
i: hölkkää 30'. Hapoilla.
To aamulenkki 40' (sis. juoksutekniikkaa+kiihdyttelyjä)
i: mäkivedot 8x2.15->1.58/~2,5min palautus+ verkat
Pe ap: kevyttä juoksua 90'
i: vsk 20'+ vesijuoksu 20'
La aamulenkki 40' (sis. juoksutekniikkaa+kiihdyttelyjä)
i: vr+ KYV 9,3km/1.31.23
Su p: kevyttä juoksua 40'
Yht. 10h 50min, juoksua n.100km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti