sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Jukoleiriä ja yötä

Tällä viikolla on otettu tuntumaa yösuunnistukseen. Saman tien tulikin sitten yöreeniä kolmena iltana peräkkäin. Ja sen huomaa, nyt on aika väsyny olo kun ei oo kovin aikasin unta saanu.

Torstaina otin syksyn ensikosketuksen yöhön AM-yössä Porvoossa. Alkuun ei tuntunu tulevan mistään mitään, eikä keskittyminenkään välttämättä ihan suunnistuksessa ollu. Alun säätämisen jälkeen rupes homma jo jotenkin toimimaan ja suunnistus oli nautinnollista.

Perjantaina iltapäivällä Opelin nokka suunnattiin kohti Haminaa. Kaupan ja lyhyen yöreenin jälkeen saunaan ja majottumaan ja odottamaan lauantain Esi-Jukolaa. Mulla oli ankkuripätkä tiedossa Antin ja Nixun jälkeen. Pääsin mettään hyvässä paikassa Bäckmanin kanssa. Kakkosta koukattiin molemmat vasuriin, josta Bäckman kuitenkin lähti heti kohti rastia, itse jäin vielä hetkeksi paikantamaan sijaintia enkä miestä sen koommin nähnyt. Otin nimittäin kolmoselle jäätävän koukun, eikä pari seuraavaakaan väliä mennyt paljoa paremmin. Samalla Hannu ja Samukin pääs kuittaamaan, ja leuka rinnassa tultiin loppumatka, eikä virheittä siitäkään selvitty.

Jos tuli edellisenä viikonloppuna kolmeen kisaan yhteensä alle 3min virhettä, niin nyt otin yhteen kisaan femman koukut.

Muutama tunti kisan jälkeen suurempi v***tus rupes poistumaan ja olin valmis yöhön. Kartta oli kaikkea muuta kun priima ja rasteilla sellaset säälittävät parin sentin pätkät jotain ikivanhaa narua, ei oikeen osunu silmään edes rastipisteessä. Homma kuitenki toimi aika hyvin ja fiiliskin parani aamusesta. Leirin kruunas tän aamun karttalenkki, jossa maasto oli mukavaa, jalat tuoreet ja suunnistus sujui.

Nyt sitten ennen SM-yötä on luvassa vielä yks yöreeni tiistaina, muuten vaan palauttavaa/herkistävää reeniä ja pitkiä yöunia.

3 kommenttia:

 1. kartta on huono ja liput liian pienet jos ei omat taidot riitä, voi voi ressukkaa

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintosta. En edes maininnu mikä kartta/reeni tossa yöreenissä oli kyseessä, joten edellisen kommentin kirjottaja ei sitä tiedä (jollei ole lynxiläinen, mitä epäilen, koska muut leirillä olijat kävivät saman reenin:)). Ei siis kannata huudella mitään sellasista asioista mistä ei mitään tiedä;)

  Nii joo ja nimenkin voi laittaa näkyviin, niin tiedetään paremmin mihin sun taidot riittää.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Selkeästi harjoittelu tuotti tulosta ja nousujohteisesti etenit loppuun saakka! Hienoa nähdä että Lynxissä tehty pitkällinen oma työ alkaa kantaa vihdoin hedelmää myös miesten puolen henkilökohtaisissa.

  VastaaPoista