maanantai 13. syyskuuta 2010

Flunssaherkistelyt

Viime viikon alkupuoli meni flunssasena lepäillessä. Ekat juoksuaskeleet SM-pitkän jälkeen otin kuitenkin jo torstaina, joten pitkään ei flunssa vaivannut. Tai toki edelleen limaa irtoaa, mutta olo on tosta torstaista asti ollut terve.

Eilen juostiin Hollola-rastit (reitti löytyy härvelistä). Tavotteena oli vetää sujuvasti ja rennosti, mutta eihän se taaskaan ihan käsikirjotuksen mukaan mennyt. Vauhti kyllä oli pakon sanelemana rentoa, ei mitään herkkyyttä ollut joten jätin viimeisen puristuksen juoksusta pois. Suunnistus sen sijaan ei ollut sujuvaa. Aika paljon oli ongelmia saada karttaa ja maastoa täsmäämään, ja pieni epävarmuus oli matkassa koko ajan. Vitoselle asti selvisin jotakuinkin tyydyttävästi, ja tässä kohtaa olinkin vielä neljäntenä, vain 15sek tokasta sijasta. Sen jälkeen kolme isoa virhettä ja pientä melkein joka rastille, ja lopulta oli tyytyminen yheksänteen sijaan ja eroa Jarkkoon tuli 2.33.

Toi kisa kuitenkin antoi kuitenki itseluottamusta tulevaan, kunto ei ole mihinkään kadonnut pienen flunssan aikana. Ja eiköhän se puuttuva terävyyskin löydy viikonloppuun mennessä. Nyt voi siis hyvillä mielin keskittyä itse asiaan, eli suunnistukseen. Pitkän matkan lievän pettymyksen jälkeen nälkää riittää niin keskariin kuin viestiin. Haluan näyttää, ennen kaikkea itselleni, että osaan suunnistaa sujuvasti. Kunto on parempi kuin koskaan, joten nyt on aika tehdä tulosta.

Keskarin karsintaan arpaonni heitti Vallun mun erään uria avaamaan, joten entistä tiukemmassa on finaalipaikat. Homma on kuitenkin täysin omissa käsissä. Marginaalit on varmasti pienet, joten virheet vaan yksinkertasesti täytyy jättää tekemättä. Mutta niinhän se pitää SM-kisoissa olla, ei huonolla suorituksella pitäisikään finaaliin päästä. Viestiin irtosi paikka raudanlujaan ykkösjoukkueeseen, mikä tietysti nostattaa entisestään fiilistä tulevaan viikonloppuun. Hieno viikonloppu siis tulossa, koitetaan ottaa siitä kaikki ilo irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti