maanantai 17. toukokuuta 2010

26,8km/47 rastia

Sellanen latu edessä sunnuntaina. Pieni pelko on persiissä siitä, miten jaksaa. Mut turha kai sitä on etukäteen miettiä, koitetaan hoitaa valmistautumiset viimesen päälle ja sit peukut pystyyn. Etenkin kelin suhteen. Jos tällanen helteily jatkuu niin sit on vaikeeta. Toiveissa ois sellanen 15 astetta ja tihkusadetta. Tuskinpa sellasta tarjoillaan..
Itse kisassa tarkotus on nautiskella ja koittaa säästää voimia mahdollisimman pitkään. Virheisiin ei oo varaa, jos mielii jaksaa loppuun asti.

Eilen olin suunnistelemassa Uudenmaan Natsipäivillä. Kympin latu ja +26C. Helteet on sen verran pehmittäny aivoja ja fyysistä suorituskykyä, ettei millään meinannu jaksaa suunnistaa. Eikä juosta. Ykkösen koitin ottaa varovasti, jotta sais hyvän startin. En sitten saanu mitään tolkkua käyristä, ja sorvasin reilumman puoleisen koukeron. Sen jälkeen välillä suju paremmin, ja välillä en lukenu karttaa ollenkaan tarpeeks ja tuli ajautumisia. Virhettä kirjasin lähes neljä minuuttia, joten hallitusta suorituksesta ei voi puhua. Vieläkään. Virhettä tulee edelleen tehtyä tuhottomasti liikaa, siihen asiaan täytyy saada muutos ja pian.

3 kommenttia:

  1. Ei tultu. +17 ja sadetta lupailee.

    VastaaPoista
  2. Nyt näyttää jo paremmalta, siinä +15 paikkeilla ja sadetta. Mut alle +20 riittää ja sateen määrällä ei oo väliä, kunhan sitä tulee;)

    VastaaPoista
  3. Haastattelussa voit sitten sanoa, että tulin kuin sade :O

    VastaaPoista