sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Hellurei

Ranskasta kotiuduttiin tällä viikolla myöhään tiistai-iltana. Leiri meni vaihtelevalla menestyksellä. Toisinaan suunnistus tuntui hyvinkin helpolta, välillä sitten tuli isompaa virhettä. Eli perussettiä meikäläiselle. Maastot oli priimaa, hienoimpia kokemuksia oli Clermont Ferrandin vierailu ja sitten yöreeni Potensacissa lähempänä majapaikkaa. Huonoa oli piikkilanka-aidat, joita ei aina nähnyt vauhdissa, sit ku pari kertaa oli törmäilly nii rupes jo tulee vainoharhaseks kun koko ajan piti kattella eteen ettei aidat pääse yllättämään. Reenimäärät jäi maltilliseksi, ei kyllä ollu tarkotuskaan mitään isoa määrää mättää. Kymmenen kokonaista päivää oltiin Millaussa, reenitunteja tuli 20kpl suunnistaen ja juosten.



Reissun jälkeen tein paluun työelämään. Sama duunipaikka kun vuos sitten, eli kouluavustajana eskariluokassa 21h/viikko. Keskiviikko ja torstai meni työn ohella leirin univelkoja pois nukkuen ja kevyesti ulkoillen. Perjantaina juostiin Porkkalassa reilu 3km yöreeni, joka oli samalla yks yönäyttöpaikka Tiomilaan. Luonnollisesti otin koukkua, mut ne jäi vikan rastin minuutin virhettä lukuun ottamatta melko pieniks. Epävarmaa meno kuitenkin oli, siitä ei pääse mihinkään. Juoksu riitti kuitenkin kakkossijaan vajaa 30sek Axua hitaampana.



Nopeesti aika etenee, eilen päästiin jo korkkaamaan kisakausi Kevätyön viestissä. Mulle tarjottiin tokaa osuutta. Homma lähti lapasesta heti alkuun. En saanu minkäänlaista otetta karttaan, rataan ja kikkailuihin ekassa rinteessä. Yleisöpätkän jälkeen suju paremmin, tuli toki sinnekin parit koukeroiset väännettyä. GPS-käyrää voi käydä kattelemassa kisasivuilta, jos kiinnostaa. Vajaa 5min jäin Muukkoselle, joka oli osuuden nopein. Ei siis mikään kovin hyvä suoritus, mut on kausi korkattu joskus huonomminkin. Oli mukava seurailla gepsiteltassa ankkuriosuudella Nixun vakuuttavaa etenemistä, ja kun vielä loppuratkasuissa mies niisti Topin niin ei voi kun hattua nostaa. Viides sija on ihan kelvollinen suoritus, ens viikonloppuna sit polkastaan kausi myös henkilökohtasten kisojen osalta käyntiin. Latailen ehkä jotain karttoja Ranskasta tänne jossain vaiheessa. Tai sit en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti