sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Ankkuri

Tänään oli Ankkurirastit. Matkaa 12,7km, ja 1:15 000 kartta käytössä. Ja helmi maasto. Voiko sitä enempää suunnistaja pyytääkään. Suoritus oli hyvä, homma oli koko ajan hanskassa. Parille rastille n.40'' koukut ja sit pienempiä, yhteensä pari minuuttia virhettä. Tai tuli lisäks kasille mennessä paljon käkeen, kun otin huonon reitin. Menin kyllä niin kuin olin suunnitellu, mut jälkeen päin kun karttaa kattoo niin oli se tyhmä valinta.

Fyysisesti meno oli herkempää kuin eilen, joten nauttia pysty koko ajan. Mitään tummumisen merkkejä ei tullu, tollasta rentoa matkavauhtia ois voinu jatkaa pidempäänkin. Toki se matkavauhti on vielä melko vaatimatonta, mutta kyllä se siitä paranee kun saa toistoja alle. Loppuun oli taas miehiä enemmänkin yhessä, mikä luonnollisesti aiheutti parempia väliaikoja. Loppuun päätin että tuun ekana maaliin, ja parille vikalle välille survoin pohjat. Eroa kärkeen tuli vajaa seiska, on se paljon parempi kun eilinen. Ja toki Hramovin päänahka aina lämmittää mieltä. Reitti löytyy härvelistä kun sen sinne kerkeen piirtämään, eli ihan kohta.

Ens viikonloppuna todennäkösesti samanmittanen latu edessä. Ilmottautuneita kun kattelee niin tuskin on mulla asiaa eliittiin. Mut ei siinä mitään, niillä mennään mitä annetaan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti