lauantai 14. marraskuuta 2009

Ota vähemmän, pärjäät paremmin

Viisaita sanoja luki taulussa meiän tän päivän ruoka-/palaveripaikassa. Sopii tän viikon torstaipäivään ku nenä silmään. Tuli meinaan keskiviikkona puolivahingossa käytyä Lahdessa pyörähtämässä. Mut se siitä.

Tällä viikolla pyörähti tonniprojekti käyntiin. Maanantaina löntystin Vierun 200m radalla tonnin raskaalla kantapääaskelluksella aikaan 2.52. Tuntu sen verran väsyneeltä verkkaillessa, että totesin parhaaksi alottaa liian kovaa. Eka kiekka vei 31sek, eli aika ronskisti pääs sitten hyytymään. Ei mikään yllätys. Tästä on suunta vaan ylöspäin tai alaspäin. Tavotteeks joulukuun testiin ajattelin ottaa alle 2.45.

Tänään käytiin Hyvinkäällä katsastamassa ens vuoden Jukolan reenimaastoja. Aamupäivällä vedeltiin Paarijoella viestireeniä. Startattiin kolmen hengen ryhmälähdöillä 1-1,5min lähtövälein. Parisen minuuttia koukin, mut kun jalat oli kevyet niin ne annettiin anteeks ja voitto irtos selvästi. 5,7km rataan meni 44.36, eli melko hidasta laahustamista kilsavauhdin puolesta.

Iltapäivällä palaveroinnin jälkeen käytiin vielä Kypärälammilla reenailemassa. 6,8km rata oli tarjolla, jätin tosin vikan rasti välistä ku olin menossa sinne maalin kautta ja huomasin että lyhyemmän hajonnan miehet ja naiset oli jo autolla odottelemassa. Alku ja loppu meni hyvin, keskiosa ei sitten niin hyvin. Vetelin sellasta fiilistelyvauhtia, välillä reippaammin ja välillä kevyemmin.

Nyt on aika väsyny olo, sen verran rankkaa mettää tuolla. Ja univelkaaki on kerääntyny viime päivinä aika hyvin. Mut oli kyllä just niin mahtavia maastoja kun muistelinkin tolla suunnalla olevan. Pakko päästä uudelleen vielä useemman kerran ennen Jukolaa...


1 kommentti: