torstai 13. elokuuta 2009

Utsjoki, Ohcejohka

Reissu heitetty ja hianoo oli. Alkureissusta päästiin nauttimaan helteistä, pari vikaa päivää oliki sit vähän kosteampia. Kelin osalta, ei muuten. Hommahan meni reenien osalta aika lailla suunnitelmien mukaan. Matkan aikana tuli tehtyä kaikki suunnitellut reenit, ja jokunen suunnittelematon. Ainoa miinus oli se, että Jannen polvi oli niin tuhannen säpäleinä ettei siitä ollu tunturiskabaan, mun piti sit tyytyä yksilösarjan lyhyisiin matkoihin. No, eiköhän se reilu 20km/päivä ollu ihan riittävästi, ois muuten voinu ollu vieläkin rapsakampi olo lihaksissa parin vikan päivän reeneissä. Ja voittaminenhan on aina mukavaa, vaikka kyseessä ei mikään kovan luokan kisa ollutkaan. Eka päivä meni mittakaavaan totutellessa, tokana päivänä olikin sitten jo helpompaa. Mukava tapahtuma, vois joskus mennä uudestaankin.

Kaheksaan päivään tuli reeniä reilu 24h. Ihan sopivasti. Enempääkään ei ois kroppa välttämättä kestäny. Siihen sisälty noi kaks kisaa, kahet mäkivedot, pari vaellusta, vähän juoksutekniikkaa ja kuntopiiriä, yks suunnistusreeni kybätonnin kartalla, iltalenkkejä sillon tällön ja aamulenkit joka päivälle. Venyteltyäkin tuli melko usein ja jokaisen kämpältä heitetyn reenin jälkeen tuli kävästyä Tenojoessa, joka virtasi 50m päässä kämpästä. Siihen ku vielä lisätään rantasauna ja langaton nettiyhteys nii siinähän se reissu oli pähkinänkuoressa.

Nyt sit ois aika palautella. Tällä viikolla ohjelmassa on huomiselle hieronta, ja sen lisäks vaa jotain kevyttä palauttavaa reeniä. Toivottavasti ens viikkoon mennessä ois palautunu. Sitten alkaakin armoton kunnon esiinkaivuuprojekti. Tällä hetkellä usko omaan tulemiseen on jo huomattavasti korkeammalla tasolla kun pari viikkoa sitten. Mihin se usko riittää, sen näkee reilun kolmen viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti