torstai 20. elokuuta 2009

MM

Aika heikolta näyttää suomalaisten meno Unkarissa. Eikä siihen auta mitkää pesupaikan vatussien kitinät siitä, että vanhukset pois jengistä. Kun ei parempia äijiä Suomesta löydy niin ei löydy. Toki voishan sinne ottaa nuorempia sällejä juoksemaan samoja ynnä muita sijotuksia, hyvää kokemusta tulevaisuutta varten. Eipä toi miesten huono menestys mitenkään poikkeuksellista oo, perusduunia. Ja oikeestaan koko joukkue Minnaa lukuun ottamatta suunnilleen omalla tasolla. Toivottavasti huomenna tulee tason nosto. Uskosin että naiset voittaa, miehiltä vaaditaan venymistä mitaliin. Eiköhän Topsukka hoida oman osuutensa, mut Matesta ja Terosta en ois niin varma. Toivotaan parasta. Oli hieno nähä että Lundanesin vauhti riitti noinkin korkeelle. Jätkän juoksua kun kattoo, niin näyttää aika samalta ku mun juoksu. Hitaalta ja kankeelta. Tosin siin on se ero, että mun juoksu myös on hidasta, Olavin ei.

Tällä hetkellä mun juoksu myös tuntuu hitaalta ja kankeelta. Vaikkei sitä välttämättä uskois, niin aina se ei siltä tunnu. Mut kyllä se sieltä vielä tulee, se kulku. Tyhmäähän se ois tässä vaiheessa olla huippukunnossa, kun vielä on kuitenki yli kaks viikkoa kauden pääkisaan. Hyvä ois, jos Husqvarnan aikoihin ois jo meno parempaa, jotta voi rennoin mielin lähteä Askolaan. Kattelin tossa reenipäiväkirjaa vuoden takaa, ei sillonkaan vielä mitään lentoa tässä vaiheessa ollu.

Suunnistusnälkä kasvaa tälleen MM-kisoja seuraillessa. Huomenna päästän sisäisen Thierryni valloilleen Vaipon hulppeassa maastossa. Sellanen reipasvauhtinen vetoreeni viistoistatonniseen totutellen ohjelmassa. Ja sunnuntaina pääseekin sitten pitkästä aikaa kisailemaan, johan edellisestä kisastartista on kuukausi vierähtäny jos ei tunturikisaa lasketa mukaan. Siellä on taas yrityksenä vetää rennosti, jokohan sillä taktiikalla nyt sais hyvä tuloksen. Kattellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti