tiistai 21. heinäkuuta 2009

Uuteen nousuun

Italiasta saatu bakteeri rupee pikku hiljaa poistumaan. Joku ruoan mukana tullu pöpö se oli, viime viikon torstaina sain antibioottikuurin päälle. Nyt tuntuu vatsa jo ihan normaalilta, ja olo muutenkin, mutta lihaksistossa huomaa edelleen taudin vaikutukset. Ei jaksa, koko ajan tuntuu huonolta ja palautuminen on hidasta. Nyt oon vähitellen siirtyny normaalin harjottelun pariin, ja tästä eteen päin kunto toivottavasti vaan nousee. Huonommaks se ei ainakaan voi enää muuttua, sen verran pohjalla käytiin. Saas nähä millaseen tikkiin tän koneen saa tässä ajassa trimmattua syyskuun kuudenteen päivään mennessä.

Tää ja ens viikko vedetään hyvää perusharjottelua kotimaisemissa, ens viikonloppuna tosin käväsen tekemässä pari (toivottavasti) hyvää taitoreeniä Varsinais-Suomen rastipäivillä. Parin viikon reenijakson päälle sitte palauttelut ja tiistaiaamuna 4.8. lähetään ajelemaan Heinin, Ainon ja Jannen kanssa Utsjoelle. Siellä ohjelmassa mäkeä, isoa määrää ja tunturisuunnistus Janzeetterin parina. Takas päin lähetään torstaina 13.8. AM-viikonlopun passaan suosiolla ja keskityn palautteluun Heinin sukulaisen häissä.

Tän viikon ohjelma näyttää tältä:

Eilen:
ap: suunnistusvetoja reippaalla vauhdilla Ruskossa, reilu 5km rata neljänä vetona (yht. 39.05)+ verkat. Suunnistus suju, juoksu odotetunlaista. 1.05
ip: kuntopyörää+ muutamat hooverit. 0.45

Tänään:
ap: pitkä pyörälenkki+ vähän juoksua päälle. Tummuin. 2.50
ip: halkohommia ja päälle ehkä pieni verkka jos huvittaa.

Ke:
al 0.20
ap: vetoja, ehkä jotai viisminuuttisii tms. ~1.10
ip: suunnistusta Karskogissa, jos aamunen ei paina nii s-vetoja. ~1.00

To:
ap: rauhallista pitkää juosten. 1.40
ip: halkohommia jos tiistailta jotain on jääny.

Pe: yks tai kaks verkkalenkkiä ja jotain tekniikkakikkailuita sekaan. ~0.50

La&Su V-S R-P ja ehkä aamu- ja/tai iltalenkit la+su ~3.30, vko yht. ~13h

Sellanen setti tähän väliin. Voi olla aika hapokasta ku ei oo reeniä tullu mut sellast se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti