keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Hapotusta

Palautuminen tuntuu kestävän. Toisin sanoen olen väsynyt. Hapoilla. Tummunut. Tänään vedin vetoja, 6x5min, sama kun viikko sitten. Ajattelin viisaasti, että tällä viikolla harjoittelen fiiliksen mukaan, jos väsyttää niin sitten otan suunniteltua kevyemmin. Hieno ajatus, mutta ajatukseksi se jäi. Aamulenkillä väsytti, alkuverkassa väsytti. Vetovauhdit oli jotain todella hidasta. Vedin kuitenkin loppuun asti, luonnollisesti.

En tiiä mikä on vialla kun paino ei nouse normaalille tasolle. Ennen Italian reissua paino pyöri siinä 73-75 kilon välillä. Nyt se on lähes poikkeuksetta alle 72kg. Siinä varmaan yks syy siihen ettei kulje eikä palaudu normaaliin tapaan. Oon mielestäni syöny ihan normaalisti, muttei auta. Kai noi lihakset sit on vaan niin paljon pienentyny, että painokin on laskenu. Rasvan määrä tuskin on ainakaan vähentyny. Ehkä se siitä sitten nousee kun reidet saa vähän mäkeä alle Lapin reissulla. Toivottavasti juoksuki sillon tuntuis jo juoksulta.

Lauantaina näkee, pitääkö tosissaan huolestua vai onko nyt vaan joku hetkellinen hapotus vierailulla. Lauantaina ajattelin käydä juoksemassa Suunto Gameksen tokan päivän baanan. Saa vähän tuntumaa pitkästä aikaa tohon viidentoista tonnin karttaan. Matkahan siellä oli 10,8km, johon Manulla meni joku 1.10. Jos nyt jaksais loppuun asti nii vois olla tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti