perjantai 23. syyskuuta 2011

AM-yö

AM-yö juostiin eilen Hyvinkäällä. Lähin suunnitelman mukaan aika rauhaksiin liikkeelle, ja meno maistui niin väsyneelle ettei missään vaiheessa tullu kovin kovaa mentyä. Pientä säätöä tuli alkuun, etenkin 1-2 välin tielle tulo oli heikohko. Lisäks pitkällä välillä en jaksanu miettiä reittiä kovin tarkkaan, päätin sit vetää suoraan ja turpiinhan siinä tuli kun toteutuskaan ei ollu paras mahollinen kun en kovin lähellä viivaa sitten pysynytkään. Mukavaa maastoahan toi Paarijoki on, mut vähän oisin kaivannu vaikeempaa baanaa kun siihen maasto anto mahollisuuden. Nythän tossa ei kovin montaa vaikeeta lippua ollu, ois voinu hyödyntää tota tietöntä aluetta paremmin tossa ysirastin pohjospuolella ja jättää vaikka ton joen länsipuoleisen lenkin käymättä. Pitkä väli oli kyllä hyvä. Tulokset
Tässä vielä viikon eka yöreeni tiistain espoorasteilta. Se se vasta helppoa olikin.

2 kommenttia:

  1. Sama tuli mieleen tuosta AM-yöstä. Vaikea ymmärtää mitä joen toisella puolella käynnillä haettiin. Voisiko siinä pohjoisosassa sitten olla joku käyttörajoitus.

    VastaaPoista
  2. Aivan, ratamestari ollut varmaan hieman jo kuutamolla tuollaista rataa kyhäellessään tuohon maastoon ja kartalle... hyvä HyRÄ??

    VastaaPoista