keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

SM-sprintti tulee

Menneellä viikolla tarkotus oli palautella kunnolla ennen viikonlopun leireilyä Haminassa. Ainoo kovempi reeni ennen leiriä oli keskiviikkona, kun kävin rykäsemässä OK77:n järjestämän Kurrenkierroksen (10km) Kauniaisissa. Pakkohan se oli lähtee kun reitti sopivasti kotitalon ohi kulkee. 3,5km jaksoin pitää itselleni hyvää vauhtia, sit tuli seinä vastaan. Eipä mikään yllätys, kun ei oo kovaa ajoa kovalla alustalla pahemmin takana. 3,5min LiukkosMasaan tuli eroa, lupailee siis hyvää sprinttiä ajatellen. Matille, ei mulle.

Valmistautuminen SM-sprinttiin on ollu jopa mun mittapuulla mitattuna heikkoa. Yleensä on tullu jokunen kovempi sprinttireeni tehtyä ennen kisaa, mut nyt oon viimeks sprinttaillu maaliskuussa Portugalissa ja sillonkin pk-vauhdilla. Aikamoinen ihme ois, jos finaalipaikka irtois, mut lähetään kokeilemaan. Tärkeintä mulle on saada kaks kovavauhtista "reeniä" tehtyä, mielellään toki sujuvalla suunnistuksella höystettynä.

Mielenkiintosempi tän viikon kisoista on huomenna Prisma-rasteilla. 12,6km baana ja viistoistatonninen kartta. Kunhan nyt ei mitään järjentöntä hellettä tyrkkää nii nautinnollista suunnistusta varmasti luvassa.

1 kommentti: