tiistai 7. kesäkuuta 2011

Prismat ja sprintit

Prisma-Rasteilla ei kunnon hellettä tarjottu, mut tollanen 20 astettakin oli liikaa. Tai sit kroppa ei ollu palautunu reenailuista. Joka tapauksessa meno oli todella tuskaista, jo parin minsan jälkeen tiesin ettei vauhti oo tänään kovin kovaa. Onneks sain kolmoselle tullessa Salmenojan selän näkyviin, niin jakso vähän tsempata. Tosin neloselle tulikin kisan isoin virhe (~40sek) kun kattelin liikaa Samulin tekemistä. Virhettä kirjasin kisasta yhteensä reilu 2min, joka on ihan ok suoritus tollasella matkalla. Aikaeroa kovassa lyönnissä olevaan Aaroon tuli kuitenkin 9min, mikä on tietenkin aivan liikaa. Hyvä reeni kuitenkin, onneks tuli juostua läpi.

Sprinttiin lähdin ilman sen suurempia tavotteita, ja ote olikin vähän turhan lepsu heti lähtöpaukusta alkaen. K:lle juostessa oli kartta ihan väärinpäin ja lähin 180 astetta väärään suuntaan. Sen ku tajusin niin lähinnä naureskelin omaa tyhmyyttäni, ei edes pahemmin jaksanu harmittaa. Reittihärvelistä voi käydä kattomassa (K3), tuskin on kellään muulla ollu samanlaista reittiä ykköselle;) Tosin tossa kun mietin mistä oon juossu, niin en oo yhtään varma mistä kohtaa tulin pois kunniakierrokseltani, voi olla että vasta seuraavastakin risteyksestä. Ihan sama. Osku ajo ykköselle kiinni, kakkoselle otin eri reitin mut loppu meni Oskun takana, eipä siinä isommin reitinvalintaa enää tarjottukkaan. Tien alituksessa tuli sekoiltua, vaikka katoin jo pitkällä välillä ettei oo meiän rasti se eka. Osku leimas siinä ja niin minäkin, siinä pienet ihmettelyt ennen ku mentiin oikeelle rastille. Virhettä karsinnassa tuli noista kahesta yhteensä 70-75sek, ja finaaliin ois vaadittu 44'' parempi aika. Eli helposti ois sinne päässy, jälkeen päin vähän harmittaa. Tosin betonissa olin fyysisesti aika laiska, siinä sentään suunnistus oli paljon paremmin hallussa. Eli ehkä oisin finaalissa taistellu viimesistä sijoista, mut finaalipaikka on tietty aina finaalipaikka. Ehkä sit ens kauel vois tehä jonku sprinttireenin ennen kisaa nii ei tarvi opetella karsinnassa.

Nyt katseet on jo vahvasti käännetty kohti Jukolaa, Suunto-Gamesit juoksen viikonloppuna ja muuten vaan kaivetaan kulkua ja hyvää fiilistä esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti