sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Por 1.-11.3.

Portugalista tuli kotiuduttua myöhään perjantai-iltana. Ennen reissua oli pohje huonossa hapessa eikä tuntunu levollakaan paranevan. Ekoissa reeneissä tuntu pikkusen, mut sit kivut hävis yhtä nopeesti kun oli tullukin ja reissu oli kaikin puolin onnistunu. POM:n kisatulokset ei kyllä paljoa hymyilytä, mutta taso on tällä hetkellä toi. Ekan päivän koitin vetää rennon kovaa, keskarit kisana ja vikan päivän pk2-lenkkinä. Molemmissa keskareissa virhettä tuli reilu 3min ja ero Thierryyn siinä 10min hujakoilla. Täst on helppo parantaa...

Leirillä tuli yhteensä n.21h reeniä (9 täyttä päivää+2 matkapäivää) ja suunnistusta yli 100km. Hienona kruununa reissulle oli vikana iltana heitetty ultra longa yöreeni Sao bartolomeu do outeirossa (baana löytyy Pasin sivuilta).

Nyt on ollu aika väsyny fiilis ja lisäks vielä meinannu jotain pientä flunssaa tarjota kylkiäiseks. Eiköhän alkuviikosta taas kuitenkin päästä reenin makuun. Kunnollisia MK-reenejä en oo pahemmin tehny ja sen tuntee juostessa. Nyt niitä vois alkaa ripottelemaan reeniohjelmaan hieman tiheemmin nii saatais vähän vauhtia tähän hitaaseen ruhoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti