sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Jukolassa 16.

Kauan odotettu "koti-Jukola" on nyt juostu. Itselleni lankesi juostavaksi 6.osuus, jonka otin mielelläni vastaan. Eka kerta kun Jukolassa tuli juostua jotain muuta kun osuuksia 2.,4. tai 5, joten ihan kiva kokeilla jotain uuttakin. Etukäteen olin valmistautunut siihen, että yksin tulee mentyä suurin osa, ja näinhän se menikin. Alkuun näin pariin otteeseen Tervoa ja lyhyillä väleillä edessä vilkku Gononin paita, mutta en siinä vauhdissa olis pystyny suunnistamaan niin siihen kelkkaan en edes yrittänyt. Lopun helpolle pätkälle sain sitten sopivampaa vauhtiapua Linneltä ja NTNUI:lta, siinä pysty rimpuilemaan vaihtoon asti.

GPS-seurannasta löytyy reitti. En tiedä aiheuttiko eka kerta tällä osuudella maajoukkuemiesten seassa ylimäärästä jännitystä, vai mikä oli kun suunnistus oli sujumatonta. Ei mitään isoja virheitä tullu, mutta roppakaupalla sellasia 10-20sek virheitä. Virheet tuli lähinnä huolimattomista rastinotoista, ei malttanu suunnistaa ihan lipulle asti. Lisäks pitkän välin reitti ei välttämättä ollut ihan optimaalinen, kun kuitenkin päädyin vetämään järven eteläpuolelta niin alku olis varmaan kannattanu vetää samalla tavalla kun Pasi veti. Eipä noista virheistä varmaan ihan kahtakaan minuuttia saa kasattua, joten ei siis kovin pettynyt voi olla. Osuussija 25. ja eroa nopeimpaan (Kyburz) 5.18.

Joukkueen iskukyky oli tällä kertaa tällanen, aikalailla omalla tasolla liikuttiin eikä rahkeet kovin paljoa korkeammalle olis riittäneet. Eli samaa hyvää perustekemistä jatkettiin kun Tiomilassakin. Nyt sitten pari viikkoa perusreenailua fiiliksen mukaan ja sitte Kainuuseen nautiskelemaan.

2 kommenttia: